TEL 24H/2402 521 76 84
KANTOORURENLun - Ven 09:00 - 19:00
CONTACT

PROXIGUARD

Your Security Partner

ERKENDE BEWAKINGSFIRMA DOOR DE FEDERALE OVERHEIDSDIENST BINNENLANDSE ZAKEN, ONDER HET NUMMER 16.0287.01

PROXIGUARD is een plichtbewuste bewakingsfirma die kwaliteitsvolle prestaties levert met als enig doel:

DE VEILIGHEID EN DE TEVREDENHEID VAN ONZE KLANTEN.

Dankzij onze erkende ervaring en vakkennis is PROXIGUARD de ideale partner om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen, ongeacht uw activiteitensector.

De firma PROXIGUARD zet alles in om te voldoen aan de verwachtingen van zijn klanten, d.m.v. geselecteerd personeel dat continu gevormd en omkaderd wordt. We kunnen ons aanpassen aan uw meest specifieke behoeften inzake veiligheid, onthaal en bewaking.

Proxiguard

Dankzij zijn geografische ligging en zijn perfecte kennis van de regio, kan Proxiguard snel aan de behoeften van zijn klanten voldoen en bovendien in een mum van tijd optreden.

Proxiguard

24/24 en 7/7 beschikbaar

PROXIGUARD geeft te allen tijde gehoor aan uw vraag. We staan altijd voor u klaar en we.

PROFESSIONNALISME & DYNAMISME

Professionalisme & Dynamisme

We passen ons moeiteloos aan alle situaties aan en vinden snel de vereiste oplossingen. Ons beroep kennen, betekent voor ons met hart en ziel werken.

Prestatie & Competentie

Prestatie & Competentie

Efficiënt zijn, betekent eveneens de geschikte persoon op de geschikte plaats inzetten, op het goede moment. Onze agenten en leidinggevenden volgen regelmatig opleidingen. We hechten veel belang aan de permanente vorming van ons personeel.

Raadpleeg onze verschillende diensten

Ongeacht uw activiteitensector, PROXIGUARD biedt u aangepaste oplossingen op maat, inzake veiligheid, onthaal en bewaking.

ONZE DIENSTEN

CE QU'ON VOUS PROPOSE :

De duurzaamheid van onze firma en een duurzame relatie met klanten zijn onze prioriteiten.

Waarom kiezen voor Proxiguard ?

We zijn een team van toegewijde professionals: de ploeg op maat die u nodig hebt om u en uw bezit te beschermen. Bij Proxiguard bent u niet zomaar een nummer op een lange klantenlijst, bij ons komt u altijd op de eerste plaats.

FLEXIBILITEIT

We passen ons aan uw behoeften aan. Steeds tot uw dienst, delen we onze vakdeskundigheid om de meest aangepaste oplossingen te vinden binnen uw domein. Ons antwoord is snel, nauwkeurig en altijd aangepast aan uw situatie.

EENVOUD

We verzenden u binnen het uur na uw aanvraag een offerte. Via een beveiligde verbinding krijgt u online toegang tot uw facturen en planningen voor uw organisatie (data, uurrooster prestaties en toegewezen personeel). U hebt permanent toegang tot onze algemene voorwaarden en we staan altijd voor u klaar indien u bijzondere verzoeken hebt.

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Er is geen plaats voor improvisatie in ons vakgebied. Het vergt een diepgaande kennis van verdedigingstechnieken, een uitstekende fysieke conditie, naleving van de wet Tobback, diverse competenties om een permanente dienst te verzekeren voor de volle 100 %, competitieve tarieven en een vereenvoudiging van administratieve kwesties (1 maandelijkse factuur en 1 contactpersoon).

Een team van toegewijde professionals

De noodzakelijke ploeg op maat om u en uw bezit te beschermen. Bij Proxiguard bent u niet zomaar een nummer op een lange klantenlijst, u komt altijd op de eerste plaats.